fbpx

Ryby i owoce morza

ryby_owoce_morza

Data

12/04/2025

Godzina:

18:00

Cena biletu

290,00 

Ryby i owoce morza, czyli nowy temat w naszym Studiu, a wraz z nim nowy Szef. A jak ryby to Mazury i Szef najlepszej Olsztyńskiej restauracji “Między Deskami” Łukasz Karpiński! Przygotował dla Was niezwykłe połączenia smaków. Nowe techniki przygotowania tych wyjątkowych dań.

Na naszych warsztatach pracujemy w małych 2-4 osobowych zespołach przygotowując, wszystkie elementy menu!

Menu:

  • Fish cake w stylu tajskim / piklowane warzywa / kimchi mato.
  • Krewetki w emulsji winno-maślanej / chorizo / sałata rzymska.
  • Dorsz w cieście kataifi / żółte curry / kluski / pak choi / marchew.
  • Sernik w stylu dubajskim / pistacja / kataifi / czekolada / palona biała czekolada.

Na warsztatach serwowane będą ciepłe i zimne napoje (kawa, herbata, woda, kieliszek białego wina).

Wyznajemy zasadę #zero waste, więc jeśli to możliwe, weź na warsztaty opakowania na wynos. Potrawy, których nie uda Ci się zjeść w trakcie warsztatów zabierzesz do domu.

Rezerwacja miejsca

Zarejestruj się

Rezerwacja miejsca:

Wybierz miejsca
Cena za bilet: 290,00 
Wybrana ilość: Suma:

Prowadzący: Łukasz Karpiński

  • Studio Zmokła Kura
  • Witosa 15b
  • Białystok
Udostępnij wydarzenie
Dodaj do kalendarza