21/02/2025
18:00
280,00 zł
Warsztaty z kuchni tajskiej to niesamowita podróż po smakach i aromatach dalekiej Azji. Głęboki smak umami miesza się z delikatną ostrością i kwasowością limonek. Dowiedz się “pod okiem” Szefa Bartka jak przygotować klasyki kuchni tajskiej.
Menu:
Bartosz Snecz Dębski – Zakochany w Azji szef kuchni z bardzo fajnym podejściem do kulinariów. Tworzy dania stosunkowo proste, trochę street foodowe, ale jednocześnie bardzo oryginalne i bazujące na najmodniejszych trendach w światowej gastronomii. Podczas warsztatów kulinarnych stawia na proste, szybkie i sprytne receptury, które dają uczestnikom maksymalną frajdę podczas gotowania. Współtworzył i tworzył menu w znanych i modnych miejscach w całym kraju ( m.in. WSHOKU, Pizza Boyz, Pawilon i Pho Shop). Prowadzi swój projekt street foodowy SPOKO SZAMA oraz instagram i fb Snecz Gotuje.
Na warsztatach serwowane będą ciepłe i zimne napoje (kawa, herbata, woda).
Wyznajemy zasadę #zero waste, więc jeśli to możliwe, weź na warsztaty opakowania na wynos. Potrawy, których nie uda Ci się zjeść w trakcie warsztatów zabierzesz do domu.