fbpx

Azjatycki street food

Data

28/02/2025

Godzina:

18:00

Cena biletu

280,00 

Najlepszy azjatycki street food w mieście. Bartosz Snecz Dębski łączy w jeden warsztat najbardziej klasyczne dania z dalekiej azjatyckiej kuchni ulicznej. W ciągu jednego spotkania poznacie różne smaki z Wietnamu, Malezji, czy Korei!

  • Bun Cha z pulpetami – Hanojski przysmak z północnego Wietnamu, podawany z cienkim makaronem ryżowym, wieprzowymi klopsami, świeżymi ziołami i specjalnym sosem
  • Laksa z kurczakiem – Malezyjska zupa z pastą curry, mleczkiem kokosowym, makaronem, warzywami i soczystym kurczakiem
  • Bao burger – Burger z mięsa wołowego, zmieszany z mięsem krewetek, podany z rukolą, pikantną marchewką i sosem Mango Mayo
  • Mus serowy z matchą, kruszonką i świeżymi owocami

Bartosz Snecz Dębski – Zakochany w Azji szef kuchni z bardzo fajnym podejściem do kulinariów. Tworzy dania stosunkowo proste, trochę street foodowe, ale jednocześnie bardzo oryginalne i bazujące na najmodniejszych trendach w światowej gastronomii. Podczas warsztatów kulinarnych stawia na proste, szybkie i sprytne receptury, które dają uczestnikom maksymalną frajdę podczas gotowania. Współtworzył i tworzył menu w znanych i modnych miejscach w całym kraju ( m.in. WSHOKU, Pizza Boyz, Pawilon i Pho Shop). Prowadzi swój projekt street foodowy SPOKO SZAMA oraz instagram i fb Snecz Gotuje.

Na warsztatach serwowane będą ciepłe i zimne napoje (kawa, herbata, woda).


Wyznajemy zasadę #zero waste, więc jeśli to możliwe, weź na warsztaty opakowania na wynos. Potrawy, których nie uda Ci się zjeść w trakcie warsztatów zabierzesz do domu.

Rezerwacja miejsca

Zarejestruj się

Rezerwacja miejsca:

Wybierz miejsca
Cena za bilet: 280,00 
Wybrana ilość: Suma:

Prowadzący: Bartosz Snecz Dębski

Udostępnij wydarzenie
Dodaj do kalendarza