13/06/2023
18:00
230,00 zł
Nowe spojrzenie, Szefa Piotr Pyczota na tradycyjną kuchnię polską. Znane produkty, dania, które zaskoczą nowymi połączeniami smaków i technikami. Jednocześnie, wszystko co przygotujecie na warsztatach z łatwością wykonacie w swoich domach. Menu jest jak zawsze nasycone smakami.
Menu:
Piotr Pyczot:
Swoje doświadczenie zdobywał w restauracjach z gwiazdkami michelin oraz w wielu cenionych restauracjach na krajowej scenie gastronomicznej. Przedstawiciel młodego pokolenia kucharzy , który pierwsze kroki stawiał w Irlandii północnej . Pasjonat gotowania i dobrego smaku , który nieustannie dąży do perfekcji i nigdy nie idzie na skróty. W swoim gotowaniu ceni wykorzystywanie naturalnych produktów oraz ideę Zero Waste czyli wykorzystywaniem wszystkich jadalnych części owoców, warzyw, ryb oraz mięs. Obecnie Szef cenionej Restauracji Ralka w Hotelu Nowodwory.
Na warsztatach serwowane będą ciepłe i zimne napoje (kawa, herbata, woda).
Wyznajemy zasadę #zero waste, więc jeśli to możliwe, weź na warsztaty opakowania na wynos. Potrawy, których nie uda Ci się zjeść w trakcie warsztatów zabierzesz do domu.