Zdrowy Street Food z Eko Quchnią. Zapraszamy na kolejne warsztaty w naszym Studiu.

Czerwiec to czas pikników i jedzenia pod chmurą, więc podrzucimy Wam kilka genialnych, pysznych, a przede wszystkim zdrowych pomysłów na szybki street food.

Menu:
wegańskie burgery
wegańskie skrzydelka BBQ z kalafiora
wegańska quesadillę z serem z nekowców
sałatkę z falafelami
frytki z pieczonych warzyw.

Edyta Żuk-Kempa: blogerka od ponad 6 lat prowadząca bloga ekoquchnia.pl. Wegetarianka, entuzjastka zdrowego odżywiania wg zasad Tradycyjnej Medycyny Chińskiej, zwolenniczka naturalnych metod leczenia. Biolożka i dietetyczka, ukończyła kurs „Dietetyka profilaktyczna i lecznicza wg Tradycyjnej Medycyny Chińskiej”. Obecnie kontynuuje naukę w Krakowskim Instytucie Medycyny Chińskiej.

Data: 12.06 godz. 18.00

Zarezerwuj miejsce