Zimowe półkolonie kulinarne dla dzieci

Plakat 2016 kopiaNa zimową drużynę czeka mnóstwo atrakcji, nowych umiejętności, smaków i ruchu.  Półkolonie organizowane przez Akademię Kulinarną Zmokłej Kury będą jak zawsze wyjątkowe. Przed dziećmi pięć pysznych dni. Młodzi Kucharze będą mieli olej nie tylko w głowie, poznają stołowy savoir vivre i leśny survival, zgłębią tajemnicę u źródła i wezmą udział w kuligu z prawdziwego zdarzenia. A wszystko to pełne frykasów!

Wiek dzieci: 6-10 lat

Grupa: max 12 os.

Terminy:

Turnus I: 25 – 29 stycznia 2016

Turnus II: 1 – 5 lutego 2016

Zapewniamy: wykwalifikowaną kadrę, warsztaty kulinarne, wyjazdy w teren, drugie śniadania i obiady, ubezpieczenie NNW, wszystkie składniki, przybory, fartuchy.

Półkolonie zgłoszone są do MEN.

Zapisy mailowo: akademia@zmoklakura.pl
Informacja telefonicznie: 502 090 507

Koszt: 350 zł/ os

 

 

← Previous post

Next post →

1 Comment

  1. Hanna

    Program wygląda bardzo fajnie.

Dodaj komentarz