Jak nakazuje tradycja tuż przed Świętami Wielkiej Nocy spotkamy się z dziećmi przy stole pełnym kolorowych jaj. Zajrzymy do babcinych przepisów i wspólnie przygotujemy świąteczne klasyki. Po pierwsze: zgodną z sezonem korzeniowym tradycyjną sałatkę jarzynową, której nie powstydziłby się żaden elegancki bufet. Po drugie jaja faszerowane na gorąco i zimno. A wszystkiemu smaku doda domowy, ukręcony przez Młodych Kucharzy majonez.

Prowadzący: Piotr Zawadzki, prawdziwy pasjonat kuchni, młody głodny Specjalności Zakładu, człowiek, który niejeden majonez przekręcił, robiąc to z nieskrywanym smakiem

Termin: 19 marca (sobota), godz. 11.00

Zapisy mailowo: akademia@zmoklakura.pl
Informacja telefonicznie: 502 090 507
Koszt: 35 zł/os.

Warunkiem rezerwacji miejsca jest wpłacona zaliczka.