Zapraszamy dzieci na aromatyczne warsztaty pełne dyni, jesiennych przypraw i nowych smaków. Dzieci poznają gatunki dyń, dowiedzą się co chowa dynia w środku i jak ją przygotować, żeby stała się pysznym składnikiem nie tylko wytrawnych wypieków.

Zakasamy rękawy. Nauczymy się jak robić dyniowe puree. Wspólnie wypieczemy chrupiące i pięknie pachnące dyniowe ciasteczka pełne cynamonu i imbiru. I odpoczniemy przy dyniowym koktajlu z bitą śmietaną.

Prowadząca: Joanna Dąbrowska – właścicielka cafe bistro La Foresta. W chwili wolnej wykonuje sesje zdjęciowe dla PhotoAngel. Wypieka również ciasta dla Pieczenie na zlecenie. Od dwóch lat prowadzi warsztaty kulinarne dla dzieci w naszym Studio. Ma wyjątkowy zmysł smaku i uwielbia pracować z dziećmi.

Termin: 18 listopada, start godz. 11.00

Koszt: 35zł/os

Zapisy: www.bilety.zmoklakura.pl