Weronika Madejska przyjeżdża do nas ze swoją nową książką i warsztatami!

Zbliżają się warsztaty z najpyszniejszych słodkich smakołyków bez glutenu, mleka, jajek i cukru dla dorosłych. Na zajęciach pod okiem naszego eksperta przygotujemy: warstwowe ciastka milionera z roślinnym karmelem, delikatne bezy bez jajek, sprężyste naleśniki z musem jabłkowym, aksamitną panna cottę z malinowym sosem, rogaliki drożdżowe z nadzieniem różanym oraz orzechowym, słynne chocholate chip cookies, ciasto marchewkowe z kremem i tartę czekoladową z granatem na orzechowym spodzie.

Weronika Madejska: utalentowana adeptka sztuki kulinarnej, autorka książek „Bez glutenu. Bez wyrzeczeń.”, „Słodkie sekrety, czyli bezglutenowe, roślinne historie pisane lukrem” oraz bloga Natchniona.pl z wegetariańskimi przepisami, dla osób z celiaklią lub nietolerancją glutenu. Żyje według diety, której naucza.

Premiera książki „Słodkie sekrety, czyli bezglutenowe, roślinne historie pisane lukrem” już 13 lutego https://www.youtube.com/watch?v=iC_gINak0Ug

 

Termin: 25 lutego, godz. 11.00

Czas trwania zajęć: około 4 godzin
Koszt: 150 zł/os
Więcej informacji: 502 090 507

ZAPISY:

Imię i nazwisko (wymagane)

Adres email (wymagane)

Telefon kontaktowy (wymagane)

Ilość miejsc (wymagane)
12345