Niewiele rzeczy potrafi sprawić tak wielką frajdę jak własnoręcznie sprawiony prezent. A jeśli do tego zrobią go dłonie dziecka, wnuczka, czy przyjaciela to do pełni szczęścia brakuje tylko słodkiej „kropki nad i”. Łączymy te wszystkie elementy i robimy warsztaty  z pysznych, ba przepysznych prezentów świątecznych. Będą prawdziwe łakocie, które na koniec pokażemy jak w prosty, aczkolwiek efektowny sposób zapakować, by znalezione pod choinką cieszyły nie tylko oko, ale przede wszystkim podniebienie.

Terminy:
21.11.2015 (sobota), godz. 11.00
22.11.2015 (niedziela), godz. 11.00
 

Miejsce: Zmokła Kura, Białystok Stroma 1a

Zapisy mailowo: akademia@zmoklakura.pl
Informacja telefonicznie: 502 090 507
Koszt: 35 zł/os.

Współorganizator: blog kulinarny Domowe Wyroby nie psują wątroby

 

Warunkiem rezerwacji miejsca jest wpłacona zaliczka na miejscu w Zmokłej Kurze lub przelewem.