Katarzyna Malczewska – autorka DOTS Chocolate, prowadzi u nas warsztaty z czekolady dla dorosłych, tak mówi o sobie: DOTS Chocolate to mój autorski projekt, który pozwala mi spełniać marzenia. Długo poszukiwałam płaszczyzny, na której spotykałyby się moje pasje – malarstwo, kolory, tekstury, detale, niuanse, smaczki – zapachy, smaki, ich połączenia, poszukiwanie czegoś nowego, bardziej intensywnego, ciekawego – i ludzie, ich różnorodność, ich emocjonalność, radość, szczerość.
Magdalena Jarętowska, autorka butiku ze słodyczami Znowu jej się upiekło. Warsztaty, które u nas prowadzi obejmują wykonanie od podstaw makaroników, ganachu(kremu) i podstawy zdobienia ciastek. Sztuki wypieków macaron’s, uczyła się we Francji. Lubi łączyć smaki nieoczywiste.
Weronika Madejska, Weronika Madejska: utalentowana adeptka sztuki kulinarnej, autorka książek „Bez glutenu. Bez wyrzeczeń.”, “Słodkie sekrety, czyli bezglutenowe, roślinne historie pisane lukrem” oraz bloga Natchniona.pl z wegetariańskimi przepisami, dla osób z celiaklią lub nietolerancją glutenu. Żyje według diety, której naucza.
Prowadzi u nas zajęcia z diety bezglutenowej i dla alergików.
Edyta Żuk-Kempa, blogerka od ponad 6 lat prowadząca bloga ekoquchnia.pl.
Wegetarianka, entuzjastka zdrowego odżywiania wg zasad Tradycyjnej Medycyny Chińskiej, zwolenniczka naturalnych metod leczenia.
Biolożka i dietetyczka, ukończyła kurs „Dietetyka profilaktyczna i lecznicza wg Tradycyjnej Medycyny Chińskiej”. Obecnie kontynuuje naukę w Krakowskim Instytucie Medycyny Chińskiej.
Prowadzi u nas warsztaty z kuchni wege i gotowania wg 5 przemian.
Joanna Dąbrowska, właścicielka cafe bistro La Foresta. W chwili wolnej wykonuje sesje modowe, reklamowe, reportaże, rodzinne i portretowe dla Photo Angel. Wypieka również ciasta dla Pieczenie na zlecenie.
Od dwóch lat prowadzi warsztaty kulinarne dla dzieci w naszym Studio. Ma wyjątkowy zmysł smaku i uwielbia pracować z dziećmi.
Magdalena Korolczuk, autorka bloga kulinarnego Domowe Wyroby nie psują wątroby. Prowadzi warsztaty kulinarne dla dzieci i dla dorosłych. Jest pomysłodawcą Akademii Kulinarnej Zmokłej Kury, z której w świat wyszły setki przeszkolonych młodych kucharzy. Redaktor naczelna regionalnego magazynu kulinarnego “Specjalność Zakładu”. Doradza kulinarnie na Kobiecym Białymstoku i portalu dla Polek w Wielkiej Brytanii Polkadot.pl. Mama dwóch córek.