Zapraszamy na wyjątkowe warsztaty kulinarne dla dorosłych z wypieku francuskich makaroników. Tym razem będzie bardzo wiosennie. Uczestnicy wypieką makaroniki orzechowe,  makaroniki cytrynowo-bazyliowe i makaroniki truskawkowe.
 
Zajęcia obejmują wykonanie od podstaw makaroników, ganachu (kremu) i podstaw zdobienia ciastek.
 
W trakcie zajęć:
– nauka wypiekania daszków makaroników i wszelkie informacje na temat produktów do nich potrzebnych.
– ugotowanie ganachu (kremu), który skomponowany będzie z kolorem makaronika.
-historia tych wymagających ciasteczek i techniki ich ozdabiania.
 
Każdy uczestnik po zajęciach zabiera ze sobą przepis i makaroniki wypieczone na zajęciach.
 
Zajęcia poprowadzi wyjątkowa Magdalena Jarętowska z bloga „Znowu jej się upiekło”. Sztuki wypieków macaron’s, uczyła się we Francji. Lubi łączyć smaki nieoczywiste. Ponad wszystko kocha masło i cukier.
 
Termin: 18 marca, godz: 11.00
 Czas trwania: ok 4 godzin
Koszt: 180 zł/ os
Informacje: 502 090 507
Zapisy:

Imię i nazwisko (wymagane)

Adres email (wymagane)

Telefon kontaktowy (wymagane)

Ilość miejsc (wymagane)
12345