Jesień za rogiem,a my zapraszamy na warsztaty z Magdą Korolczuk, która przygotuje z Tobą finezyjne przepyszne bezy. Wbrew diecie fit, w kontrze do odchudzających nurtów i w perspektywie nadchodzącej ponurej jesieni Magda zdradzi triki na rozweselającą kaloryczną bombę, której nie powstydzisz się na wykwintnej uroczystości. Na zajęciach od podstaw przygotujesz bezy, nauczysz się je formować i suszyć oraz komponować krem i dodatki.

Chcesz nauczyć się piec coś ekstra, co wprawi w osłupienie twoją teściową, o czym będzie marzyła Twoja rodzina lub coś co po prostu niebywale poprawi Ci nastrój? To mogą być tylko te bezy.

czas trwa: ok 3h

Prowadząca: Magda Korolczuk – Założycielka bloga kulinarnego DOMOWE WYROBY nie psują wątroby. Współwłaścicielka studia kulinarnego Zmokła Kura. Jest pomysłodawcą Akademii Kulinarnej Zmokłej Kury, z której w świat wyszły setki przeszkolonych młodych kucharzy. Redaktor naczelna pierwszego regionalnego magazynu kulinarnego “Specjalność Zakładu”. Doradza kulinarnie na Kobiecym Białymstoku i portalu dla Polek w Wielkiej Brytanii Polkadot.pl Jej ulubione składniki: rabarbar, czekolada, masło, świeże drożdże, zioła. Mama trójki dzieci.

Termin: sobota, 13 października 2018 o 11:00 – 14:00

Zapisy: bilety.zmoklakura.pl